Az Együtt Európáért Alapítvány a III. V4 Fesztivál és Színházi Találkozón

Ahogyan korábban Facebook oldalunkon is posztoltuk, alapítványunkat megtalálhattátok a III. váci V4 Fesztivál és Színházi Találkozón, ahol érdekes, szórakoztató játékokkal vártuk a közönséget június 24 és 27. között.

Az első napi be-és kipakolás után, a helyszín és a játékok is összeálltak a Civil Faluban. A fesztivál ideje alatt velünk tartott a Váci Egyházmegyei Karitász és az Újhegyi úti Óvoda Alapítványa, akik különböző kézműves játékokkal várták az alkotni vágyókat.

Az alapítványunkhoz betérőknek lehetőségük volt kipróbálni magukat a Horgássz Csillagot!; a Megadod a számod? és a Beszállókártyajátékokban. A feladatok során a vállalkozó kedvűeknek az Európai Unióval kapcsolatban kellett kitalálniuk a helyes megoldásokat, illetve a Horgássz Csillagot! során a V4 Fesztivál és Színházi Találkozóval, a Visegrádi Négyekkel és színházzal kapcsolatos kérdésekre kellett helyesen válaszolniuk, attól függően, milyen számmal jelzett csillagot horgásztak ki.

Plusz egy lehetőségként a vállalkozó szelleműek, az általunk készített V4-es képkerettel is fényképezkedhettek. A játékok során a fesztiválozók pecséteket gyűjthettek, melyek megszerzésével, ajándékokkal gazdagodhattak.

A betérő fesztiválozók közül mindenki megtalálta az egyéniségéhez passzoló játékokat, így elégedetten távoztak. Köszönjük mindazoknak, akik velünk tartottak, őrizzétek meg ezt a jó szokásotokat legközelebb is!

Ha még több képre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg galériánkat, illetve a rólunk készült Youtube videót, ahol összegyűjtöttük nektek a Civil Faluban történt eseményeket.