Hogyan érintik a jogi változások a civil szervezeteket 2016 elején?

„Hogyan érintik a jogi változások a civil szervezeteket 2016 elején?” tehette fel minden jelenlévő civil szervezeti képviselő a kérdést tegnap a K11 Művészeti és Kulturális Központban. Ugyanis az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége 2016. január 12-én rendezte meg hat alkalomból álló képzéssorozatának harmadik alkalmát, mely a civileket érintő jogi változásokról szólt.

A rendezvény 2016. január 12-én 17 órai kezdettel került megrendezésre. Az előadást megelőzően regisztrációra került sor, mely során a látogatók emblémázott mappát, jegyzettömböt és pendrive-ot vehettek át. A program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Dr. Kőváriné dr. Benkő Ingrid a Budapesti Civil Információs Centrum munkatársa, civil szakjogász igyekezett megkönnyíteni előadásával a civil szervezeti képviselők számára az alapító okirataik, alapszabályaik módosítását az új Polgári Törvénykönyvnek megfelelően. Az előadó gyakorlati szempontból igyekezett ismertetni a témát. Az előadás után minden résztvevő feltehette kérdéseit.

Az előadás után a résztvevők állófogadáson vehettek részt, ahol pogácsát, különböző üdítőket, kávét fogyaszthattak és egy kötetlen beszélgetés keretében jobban megismerhették egymást. A beszélgetések alkalmával a résztvevők úgy ítélték meg, hasznos tudással gazdagodtak.

Ha további képeket néznétek meg a rendezvénnyel kapcsolatban, kattintsatok az alábbi galériára!