Előadás forrásteremtési lehetőségekről és a társadalmi vállalkozások szerepéről a civil szervezetek számára

Az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége 2016. február 9-én rendezte meg hat alkalomból álló képzéssorozatának negyedik alkalmát a K11 Művészeti és Kulturális Központban „Pénzügyi és vállalkozási alapismeretek” címmel.

A rendezvény 2016. február 9-én 17 órai kezdettel került megrendezésre. Az előadást megelőzően regisztrációra került sor. A program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósulhatott meg.

Erdős Szabolcs a Stratégiai Fejlesztési Központ Kft. ügyvezető igazgatója, egyben az Együtt Európáért Alapítvány alapítója ismertette a forrásteremtési lehetőségek széles tárházát, továbbá a társadalmi vállalkozások szerepét, népszerűségét hazai és nemzetközi példák segítségével. Az előadó gyakorlati szempontból ismertette a témát úgy, hogy a prezentáció után minden résztvevő feltehette kérdéseit, elmondhatta tapasztalatait, véleményét a témával kapcsolatban, így egy kötetlen beszélgetés alakulhatott ki.

Az előadás után a résztvevők kisebb állófogadáson vehettek részt, ahol pogácsákat, üdítőket és kávét fogyaszthattak, valamint egy kötetlenebb beszélgetés keretében jobban megismerhették egymást. A rendezvényen résztvevő 17 fő a beszélgetések alkalmával úgy ítélte meg, hasznos tudással gazdagodott.

Ha további képekre vagytok kíváncsiak a rendezvénnyel kapcsolatban, nyissátok meg az alábbi linket!