Előadás a pályázatírás alapjairól

Az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával 2015. november 30-án rendezte meg hat alkalomból álló előadássorozatának első programját a pályázatírás alapjairól.

2015. november 30-án, 17 órai kezdettel került megrendezésre a K11 Művészeti és Kulturális Központban a civil szervezeti képviselők számára megtartott, „A pályázatírás alapjai” nevet viselő előadás, melyen alapítványunk is képviseltette magát.

Az előadást megelőzően regisztrációra került sor, mely során a látogatók emblémázott mappát, jegyzettömböt és pendrive-ot vehettek át. Dr. Iván Géza, a Szövetség elnöke nyitotta meg a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott, hat alkalomból álló előadássorozat első állomását, melynek témája a pályázatírás alapjai volt.

Szalóky Attila pályázati tanácsadó, vállalkozásfejlesztő olyan témákat dolgozott fel előadásában, melyek segítenek a pályázatok felkutatásában, kiszűrésében és megírásában, legyen szó Európai uniós vagy állami tenderekről. Az előadó gyakorlati szempontból igyekezett bemutatni a témát mind a tapasztalt, mind a kezdő pályázatírók számára.

Az előadás után a résztvevők állófogadáson vehettek részt, ahol pogácsát, különböző üdítőket, kávét fogyaszthattak és egy kötetlen beszélgetés keretében jobban megismerhették egymást. A beszélgetések alkalmával a résztvevők úgy ítélték meg, hasznos tudással gazdagodtak.

Ha további képekre vagytok kíváncsiak a rendezvénnyel kapcsolatban, kattintsatok galériánkra!