Előadás a 2015. évről szóló beszámolók elkészítéséről a civil szervezetek számára

Az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége 2016. március 7-én rendezte meg hat alkalomból álló képzéssorozatának hatodik, azaz utolsó alkalmát a K11 Művészeti és Kulturális Központban „A 2015. évről szóló beszámoló elkészítése” címmel.

A rendezvény 2016. március 7-én 17 órai kezdettel került megrendezésre. Az előadást megelőzően regisztrációra került sor. A program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósulhatott meg.

Wittmann József a Stratégiai Fejlesztési Központ Kft. pénzügyi-számviteli koordinátora, mérlegképes könyvelő ismertette a beszámoló benyújtásához szükséges nyomtatvány kitöltésének gyakorlati tapasztalatait. Az előadó pontról pontra bemutatta a PK-141-es és PK-142-es nyomtatványok kitöltendő sorait, oszlopait. A résztvevők az előadás után feltehették kérdéseiket a témával kapcsolatban, így kötetlen beszélgetés alakulhatott ki.

A képzést követően, vendégeink kisebb állófogadáson vehettek részt, ahol pogácsákat, üdítőket és kávét fogyaszthattak, valamint gondolataikat megosztva, jobban megismerhették egymást. A rendezvényen résztvevő 12 fő a beszélgetések alkalmával úgy ítélte meg, hasznos tudással gazdagodott.

Ha további képekre vagytok kíváncsiak a rendezvénnyel kapcsolatban, nyissátok meg az alábbi linket!