A civil szervezetek helyzete és szerepe Erzsébetvárosban

Az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége szeretettel meghívja Önt, a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott, „Az erzsébetvárosi civil szervezetek fejlesztése és közösségépítő képességük növelése” című (NEA-KK-15-SZ-1558 azonosítószámú) projekt ötödik alkalmára, melynek témája: A civil szervezetek helyzete és szerepe Erzsébetvárosban.

A 22 tagot számláló (alapítványunkkal együtt) Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetségének szervezésében kerül megrendezésre a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott előadássorozat ötödik alkalma kerekasztal beszélgetés formájában. Fontosnak tartjuk a civil szervezetek és a helyi döntéshozó szervek közötti párbeszéd erősítését, így a rendezvény olyan fórumként szolgálna, ahol a civil szervezeti képviselők nyitottabb hangulatban tehetik fel kérdéseiket, mondhatják el véleményüket, oszthatják meg tapasztalataikat a szervezetükkel, a civilekkel vagy éppen a kerület életét érintő gondolataikkal kapcsolatban. A kerekasztal beszélgetésre meghívták a kerület polgármesterét, alpolgármestereit, civil területen érintett több képviselőt és intézményvezetőt is.

Az esemény végén szerény fogadáson ismerkedhetnek meg a résztvevők egymással.

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ, 1075 Budapest, Király utca 11.

Időpont: 2016. február 22. 17:00 óra

A rendezvény ingyenes. Részvételi szándékukat 2016. február 19-ig tudják jelezni az alábbi email címen: info@7civilszovetseg.hu.